Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снощи към 18.00ч. тъмна нагласена/поне така ми се видя, че беше тъмно, но така ми звучеше / 155-ца, караше зад мен по ул.Лидице. А сутрина на Ал.Малинов пуснах пред мен тунингована червена 156-ца, която зави на светофара на била.
    http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
    159 1.9JTDm
    156 1.8TS ...exxxx
    145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Днес към 13:00 червена алфа 146ti (СА 1444 май беше рег. номер) с клубен стикер катереше изнанагорното при НБУ.
      Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
      Създадена, за да впечатлява

Comment

• Първоначално публикувано от a1---- Покажи съобщение
        Днес към 13:00 червена алфа 146ti (СА 1444 май беше рег. номер) с клубен стикер катереше изнанагорното при НБУ.
        Сигурно дивака е бил.
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
          Сигурно дивака е бил.
          И стикера трябва да е бил червен
          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
            И стикера трябва да е бил червен
            ДА червен беше,той е бил
            Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
            Създадена, за да впечатлява

Comment

• Първоначално публикувано от a1---- Покажи съобщение
              Днес към 13:00 червена алфа 146ti (СА 1444 май беше рег. номер) с клубен стикер катереше изнанагорното при НБУ.
              Аз бях, признавам си без бой, ама стикера все още ми е бял :P
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Alfafen145 видян преди 30-40 минути на Попа
                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Две сутрини се засичам с една черна 156-ца със стикери "Shark" на задната броня и първия път ми присвирна, сутринта намалих да го поздравя... номера беше 5370 или нещо от сорта...
                  156-чката изглежда доста добре
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                  BMW 316 Compact '95

Comment

• Тук сред нас ли е дамата, която много лошо "изгоря" преди малко, спирайки на пешеходната пътека пред ДСК срещу 1-о районно? Сребърна 156 с номер от кюстендилско 9183... ЦГМ дойде и я отнесе като куцо пиле домат за 3 мин по часовник... и това с размотаването, барем вземе, та се появи отнякъде, да мине глобата на място...
                    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Снощи около 19:30 видях на басейна Спартак една 146-ца синя фейслифт,с размазана лява страна,калника и стърчеше 2 метра в страни,но беше в движение
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Явно нещо не им е бил ден на 146-ците, вчера към 18:30 пък видях на паркинга пред магазина за полилеи с кривите прозорци на околовръстното точно срещу M-Комплект 33 една сребриста 146 фейслифт със смачкана предница.
                        146 1.6 TS '00
                        156 2.4 JTD '01

Comment

• Ебаси както е тръгнало секи момент чакам някой да напише "на кой е брутално размазаната черна 146-тица паркирана на Фритьоф Нансен"
                          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                          BMW 328i

Comment

• Тъмно синя 155ца №СА0419 в момента в гаража на Министерство на отбраната,много запазена изглежда.
                            Last edited by soldier81; d.m.y г., 18:09.
                            155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                            Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение

Снощи към 18.00ч. тъмна нагласена/поне така ми се видя, че беше тъмно, но така ми звучеше / 155-ца, караше зад мен по ул.Лидице. А сутрина на Ал.Малинов пуснах пред мен тунингована червена 156-ца, която зави на светофара на била.
                              Аз съм с 55-цата.

Comment

• Преди 1/2 час покарахме малко с mimouzunov по Цариградско
                                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Working...
                                X